Lolita

Waar mensen al niet hun geld mee verdienen. Met de gekste dingen, het is maar net hoe je het brengt …

Ik heb inmiddels geleerd dat je echt niet “de beste” hoeft te zijn om succesvol te zijn. Je moet jezelf gewoon ontzettend goed kunnen verkopen, of het iemand anders laten doen. Een goed verhaal is het halve werk.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

5 thoughts on “Lolita

  1. De wortelknagende mevrouw doet me denken aan iemand die ik ooit in de trein zag zitten kauwen op een donkerbruin notenbrood met een heleboel groenvoer er tussen. Heel gezond misschien, maar ze zag er bleek en ongelukkig uit. Mijn vrouw is gewichtsconsulente en we proberen ook gezond te eten (en te leven), maar één ding verliezen we nooit uit het oog: het moet ook leuk en lekker zijn en humor is ook een heel erg belangrijk onderdeel voor de gezondheid.
    Grappig dat je met een iMac werkt (ik ook). Het programma Pixelmator ken ik niet, ga ik eens opzoeken.

    Liked by 1 person

    1. Ja zo staan wij er ook in hoor! We proberen zo gezond mogelijk te eten, weinig vlees. Wel een wijntje hoor! Ik ben erg blij met pixelmator, zeker aan te raden. Het kan niet alles wat photoshop kan, maar je zit niet aan een contract vast. Pixelmator betaal je eenmalig 😊

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s