Kookkunsten

Ik heb schatjes van kinderen hoor, ze klagen niet (echt) en vinden (bijna) alles dat ik voor ze kook lekker. Nu moet ik zeggen dat ik vanaf het prilste begin erg m’n best heb gedaan het ze qua voeding naar hun zin te maken. In totaal heb ik drie jaar borstvoeding gegeven, om maar even wat te noemen.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Kookkunsten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s