Strandfeest

Vorig jaar al werd ik door mijn Engelse vriendin uitgenodigd voor haar verjaardag. Ze drukte mij een prachtig gedrukte uitnodiging in m’n handen en verwachtte min of meer dat ik voor haar vijftigste verjaarsfeest naar Engeland zou afreizen. Ik kon daarna toch immers naar Nederland gaan? Twee vliegen in één klap, dacht ze. Ik hielp haar meteen uit de droom en drukte haar op het hart dat ik graag feest en zeker met haar, maar dat ik ècht niet zou komen.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

2 thoughts on “Strandfeest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s