Pandora

Ik heb een Stoute Schoenen Doos. Zo heet de folder op mijn computer waarin al mijn ongepubliceerde stukjes staan. Soms til ik voorzichtig de deksel even op, maar als ik dan het scala aan mogelijke reacties de revue laat passeren — mocht ik ze daadwerkelijk publiceren — dan zakt de moed mij in de schoenen.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

7 thoughts on “Pandora

  1. Pingback: Natuurloop Lier – 25 km – @Peter's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s