De sport stand

IMG_4457Onlangs ontdekte ik de sportstand op mijn camera, ofwel ik las erover, op Instagram. Er zoefde een foto met een prachtige vlinder voorbij van mijn Nederlandse vriendin. Het bijschrift luidde: ‘uiteindelijk gefotografeerd op de sportstand, het beestje fladderde zo erg dat mijn camera niet kon focussen.’ Hij was uitermate goed gelukt.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “De sport stand

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s