Weg ermee!

Sommige dingen en woorden irriteren me. Misschien herken je je in mijn ergernis of erger je je aan mijn schrijfsel omdat je één van degenen bent die deze woorden gebruikt.  Je bent of de geërgerde of je kunt je erg inleven. Hoe het ook zij, erger dan je ergeren kun je niet. Je kunt op eigen risico doorlezen.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

4 thoughts on “Weg ermee!

 1. Met me ben ik het helemaal eens. Met Haloween ook, dat weet je inmiddels.

  ‘Dingetje’ vind ik dan wel weer super leuk en we zijn zwanger vind ik super. Het is namelijk wel ons kind en manlief leeft mee… Hoewel aan de zijlijn staat hij vooraan bij alles! We waren zwanger vsn twee….

  Like

 2. Yvonne

  Voor sommige mensen is de Nederlandse taal wel een ‘dingetje’ hoor😅, ik snap de verwarring wel.
  Maar ‘dingetje’ is voor mij ook echt een dingetje😂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s