Ik zie, ik zie …

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is … Vroeger speelde ik dat spelletje met mijn opa in auto: wie bijvoorbeeld het eerst iets in een bepaalde kleur zag. Of een dakkie met een pakkie, dat was zijn favoriet. Gelukkig speelden we niet wie het eerst bijvoorbeeld een Toyota of een Mercedes of een andersoortig merk zou zien, want daar ben ik niet zo goed in. Ik weet hooguit de kleur van een auto en de eerste drie letters van de nummerplaat (in Nieuw-Zeeland beginnen de nummerborden met drie letters gevolgd door drie cijfers). Dat is mijn manier om te onthouden wie in welke auto rijdt.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

8 thoughts on “Ik zie, ik zie …

 1. hallo wat is dit een toffe blog.
  ik blog ook voor school maar ik vind het ook heel leuk om te doen.
  mijn vraag is of je me wil volgen omdat ik het dan nog leuker vind om te doen omdat ik dan meer gevoel krijg dat ik het ergers voor doe

  met vriendelijk groet timo en ga door met bloggen omdat het echt heel leuk is

  Like

  1. Hallo Timo, wat leuk dat je schrijft voor school. En wat weet je veel over autos! Blijf lekker creatief bezig! Laat je blog voordat je hem publiceert even aan iemand lezen, je moeder ofzo. Zelf lees je vaak over fouten heen 🙂 Groetjes, Leontine

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s