Nepnagels

Is het geen feest om je op te doffen? Mijn dochter vindt het het einde. Ze heeft nagellak in alle kleuren van de regenboog en allerhande kwastjes om je mooi te maken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Ik heb twee kleuren nagellak, voor op m’n tenen wel te verstaan; goudbruin en donderrood. Onder geen beding bereiken die kleurtjes de nagels van mijn vingers. Mij niet gezien, ik kijk liever niet naar die kromme klauwtjes en anderen denk ik ook niet. Ik vestig liever de aandacht op mijn benen … of décolleté.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Nepnagels

  1. Wat een leuke blog. Wij, Nagelstudio Stijl merken inderdaad bij veel vrouwen dat nepnagels bij je moeten horen. Zelf vinden wij het fantastisch maar inderdaad ik heb ook vriendinnen die er niet tegen kunnen en waarbij het irriteert. Gelukkig waren het plakkers en geen gel nagels anders was het een stuk lastiger om ze te verwijderen, vooral als het zo zeer deed!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s