Fotografe

‘Mama, hou je ogen toch eens op de weg,’ klinkt het vanuit zoonlief z’n bekkie. Hij heeft zijn wekelijkse tennisles achter de rug en we zitten samen in de auto, op weg naar huis.

Het lijkt net of er juist op die maandagavonden, als ik in de auto zit, de prachtigste zonsondergangen geregeld worden, zomaar! Die ik dan al rijdend aan mijn neus voorbij zie gaan. Ik zit er stiekem naar te kijken. Hij voegt er beleefdheidshalve nog even aan toe dat hij weet hoe prachtig ik de lucht vind, maar dat hij liever nog een poosje leeft.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Fotografe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s