Sexy ondergoed

Ondergoed … de keuze is reuze.

Ik heb verschillende soorten. Van groot tot klein; voor allerlei gelegenheden. Ik ben van alle markten thuis. Sommige slips zijn wat groter; die heb ik volgens mijn man samen met wat tentstokken gekocht. Andere wat kleiner en fijner. Met kostbaar kant komt m’n kont goed uit.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

2 thoughts on “Sexy ondergoed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s