Over koken

Alweer een poosje geleden vond ik een bericht op mijn Facebook. Ik was genomineerd door Prachtige Mama’s om tien blijmakers op te schrijven. Voor alle mama’s die dit lezen, het is een leuk platform waar je kunt genieten van blogs, recepten, ideeën voor verjaardagsfeestjes, mode en ga zo maar door.

Een van de alledaagse dingen die mij blij maakt is koken, en dat moet ik even uitleggen. Het is niet zozeer het koken zelf dat ik leuk vind, maar ik geniet van de complimenten die ik krijg als het allemaal op tafel komt en iedereen het lekker vindt.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s