Luksel

Ik heb een heerlijke dochter, ze heeft zo veel talenten. Onder andere het bakken van pannenkoeken, die ze dan ook regelmatig op tafel tovert. Míjn eerste pannenkoek mislukt altijd … die verdwijnt gevoeglijk in de prullenbak.

Dochterlief is super geordend, in tegenstelling tot ondergetekende. Het bakken gaat haar makkelijk af. Het is dan ook een science waarbij je alles precies moet af meten, pas dàn lukt het. Ik ben niet zo secuur, ik geef het ruiterlijk toe.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

4 thoughts on “Luksel

  1. Wauw! Herkenbaar (als in opeens het toilet gaan poetsen, terwijl ik met iets heel anders bezig was). Kijk ik naar mijn drie meiden dan is de oudste het meest geordend. De middelste is echt een ‘verzamelaar’ (toevallig net een blog over geschreven die 24 mei online komt) en de jongste… lastig te zeggen van een vijfjarige.
    Echt mooi geschreven blog waar heel veel liefde en trots van af straalt.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s