Cycloon

Heb ik jullie ooit al eens ingewijd in mijn ochtendroutine? Eerst wakker worden natuurlijk, zoals iedereen. Mijn man heeft een seven o ‘clock alarm op zijn Fitbit. Mijn biologische klok maakt mij daarvòòr al wakker, gewoon om dat ding te pesten. De afzuiger en douche worden aangezet. Hink, stap, sprong en haantje de voorste staat er al onder. Vóór alle anderen.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

4 thoughts on “Cycloon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s