Goede voornemens

Vorig jaar rond deze tijd was ik maar liefst in minder dan een jaar tijd twaalf kilo afgevallen. Ja veel hè? Dat vond ik zelf ook. Oh, wat was ik trots op mezelf dat ik al die lekkere magnums had afgeslagen die de rest van de familie zo heerlijk weg zat te smikkelen. Alhoewel ik er erg weg van ben zei ik vastberaden: ‘Nee hoor, weg met dat ijsje, ik hoef niet, ik ben gedisciplineerd’. Toen kon ik makkelijk nee zeggen tegen al het lekkers en ja tegen de sportschool.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

3 thoughts on “Goede voornemens

  1. ZO herkenbaar! Ik vul mijn emotionele gaatjes ook op met eten.
    Hoe vettiger, hoe prettiger. (hé, als je het doet, moet je ‘t goed doen, toch?).
    Prettig, ja, toch voor even. Ik verwacht Meneer Diabetes ieder moment nu.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s