Indonesische kost

Of ik wel eens Indonesisch eet? Laatst nog. Niet thuis hoor, bij een oud collega van mijn man. Zijn vrouw had diverse gerechten in elkaar geflanst. ‘Heerlijk’, zeg ik tegen haar. ‘Waar haal je de recepten vandaan?’ ‘Uit mijn Konimex boekje’, is haar antwoord. Mijn voltallige gezin zit te smullen en wil die Oosterse keuken ook wel eens thuis. Ik maak met de beste bedoelingen van bijna alle recepten een foto en zet ze gezellig met z’n allen onder het kopje “Lekker” op mijn Pinterest. Voor het geval ik exotisch uit de hoek zou willen komen.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

2 thoughts on “Indonesische kost

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s