Merel in de bocht

Het liefst fotografeer ik de natuur; met name bloemetjes. Ze schreeuwen er gewoon om, met al die prachtige kleurtjes. Zelfs half uitgebloeide bloempjes kunnen mij nog bekoren. In het avondlicht wel te verstaan. Daar worden ze mooier van, echt waar.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Merel in de bocht

  1. Wij hadden (zie daar de nadruk op hadden) ook veel vogels. Maar sinds de tuin van de buren is gekortwiekt (was een ourwoud, geloof me) en onze verbouwing (dat is blijkbaar je reinste vogelleed) zijn hier amper nog vogels te zien. Ik hoop hun harten weer sneller te laten kloppen als ik een goed voederplekje heb gevonden tegen lente tijd.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s