Broodje aap

Mijn Nederlandse vriendin runt een Bed & Breakfast. Het doet super Engels aan. Ik denk dat het gebloemde bedlinnen daar een behoorlijk steentje aan bij draagt …  Als je er verblijft, krijg je ‘s ochtends een heerlijk ontbijtje van de gastvrouw. Ze staat daar zelfs om half zes voor op. Zelf gebakken bruine broodjes. Heerlijk. Ik zou best wel eens een nachtje in haar cute little cottage willen logeren, beken ik, al was het alleen maar voor het zeven granen ontbijt.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Broodje aap

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s