Reizen

Ik reis, continu … in mijn hoofd. Terug naar de dingen die ik heb meegemaakt. Zaken die mij hebben geraakt, die ik wil delen.

Je hoeft ècht niet van je plek te komen om een reisje te maken. Pak een goed boek en er gaat een wereld voor je open.  Handig hoor, ben je belezen, dan ben je ook meteen bereisd. Iedereen die van lezen houdt kan geloof ik met mij instemmen.

Zelfs met het lezen van deze simpele blog reis je mee: met mij. Ik maak je deelgenoot van mijn ervaringen.

Sinds een jaar of wat behoor ik tot een boekenclub. Een tiental dames die in ieder geval een ding gemeen hebben: een passie voor lezen. Elke maand komen we bijelkaar en praten we. Niet alleen over boeken, maar ook over reizen. De rest van de club is namelijk gepensioneerd en als je het goed hebt gedaan heb je tijd, maar ook geld om te reizen.

Op dit moment reis ik mee, naar Ibiza, met Saskia Noort. Ik ben er. Ik voel de hitte, ik voel de Koorts (titel van het boek).

Dankjewel mama! Wat een leuk cadeau, dankzij jou kan ik drie maanden Nederlandse boeken downloaden. Heerlijk, zo iemand die reisjes regelt!

One thought on “Reizen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s