Profijt

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan, zegt m’n moeder altijd. Van onhandigheid kun je natuurlijk weinig profijt trekken. Regelmatig laat ik wat uit m’n takken vallen, gooi ik iets om of zet ik dingen ‘op scherp’, zoals mijn man het noemt. Het komt dan ook meer dan eens voor dat er in Huize Rutten een kast wordt open getrokken, waarop er geheid iets naar beneden komt denderen. Ik ben schuldbewust en krijg hem ook altijd. Ik weet het, ik ben nu eenmaal niet zo handig.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Profijt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s