Vinken

Mijn man houdt enorm van lijstjes. Lekker vinken, zegt’ ie dan. Vin’k prima, hij vinkt maar een end weg. Voor mij is het niet weggevinkt. Ik ben een beetje chaotisch. Als ik naar de supermarkt ga, denk ik geen papieren geheugensteuntje nodig te hebben. Ik steun altijd op de gedachte dat er niets mis is met mijn hoofd. Om dan vervolgens terug te moeten omdat ik het één en ander vergeten ben. Buiten chaotisch ben ik ook een beetje eigenwijs. Het valt wel op.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

2 thoughts on “Vinken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s