Tringelingeling

Tringelingeling, wie belt daar? Het is mijn vriendin, die net als ik zo van wandelen en fotograferen houdt. Ze krijgt bezoek van een West Friese schone en wil haar graag wat van de omgeving laten zien. Of ik zin heb om naar Bell Rock (een rotsformatie in de vorm van een klok) te lopen. Zin? Ik ben altijd in voor een hike. Reuze spannend … vooral omdat ik er nog nooit ben geweest. En bovendien, met haar erbij heb ik er een rotsvast vertrouwen in dat het een geweldige dag gaat worden.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

4 thoughts on “Tringelingeling

 1. Frits

  Mooie sjouwerij, leuk dat de Bellrock een kleine concurrent had,, A Bellrock pocket bell.

  Nb, In West Friesland wonen mooie moidjes. Die Kermissen waren heel apart.

  Met vriendelijke groeten, en hopelijk tot ziens in NZ.

  Frits uit. Thailand. ((-:

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s