Voorzienigheid

Ik zie al dagen uit naar onze koerier. Ik zou kunnen vertellen dat hij super aardig is en altijd in voor een gezellig praatje, maar daar ga ik niet over doorzagen. Het gaat in deze over mijn bestelling. Een pakketje dat niet zomaar in de brievenbus wordt gedeponeerd of voor de deur kan worden neer gelegd. Het is een iPhone 7 Plus, uit het potje onvoorziene uitgaven. Aangezien er een dubbele lens in dit apparaat zit, ziet de fotografe in mij het helemaal zitten.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Voorzienigheid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s