Primula la la la laat maar …

Ik ben een ongelofelijke natuur liefhebster. Ik loop er ook graag in, onder het genot van camera-geklik. Een klik voorafgegaan door een blik, die valt op bomen, bloemen, vruchten, druppels of mooi licht. Tijdens het gras maaien komt zelfs bloeiend onkruid niet onder mijn bewondering uit. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik soms de foto mooier vind dan de werkelijkheid. Beauty is in the eye of the camera. Aan de andere kant: iets dat niet al een beetje mooi is kun je ook niet mooi maken …


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Primula la la la laat maar …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s