Alcoholvrij

Best handig, zo’n privé chauffeur. Ik heb er één: mijn man. Ik heb er niet om gevraagd hoor, hij was het zelf.

Hij zei ooit dat hij wel heel dronken moest zijn om op zijn gemak naast mij te kunnen zitten. Dit was na een avondje uit toen ik met mijn handjes stevig om het stuur geklemd in de inktzwarte nacht naar huis reed. Ik wilde aardig zijn … (zie Droom auto).


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

2 thoughts on “Alcoholvrij

  1. Rob

    Prachtig die “cranberry-dronkenschap. Doet me denken aan een studiegenoot die op de diverse studentenfuifjes waar de alcoholica ruimschoots aanwezig waren en gedronken werden, hij zich vrolijk dronken gedroeg. maar hij dronk nooit 1 druppel alcohol.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s