Kom van dat dak af

Het is schering en inslag de laatste tijd: ik ontmoet allerlei mensen waar het ineens mee klikt. Het gaat van een leien dakje. Zo maakte ik vorige week nog een wandeling met mijn kakelconfrère en toog ik deze week voor het eerst naar een kittige dame die ik enige weken geleden ontmoette. Haar energie werkt aanstekelijk.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Kom van dat dak af

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s