Liefde gaat door de maag

Mijn man is een enorme fan van tabellen en grafieken; hij wil alles vastleggen. Zo houdt hij perfect ons uitgaven patroon bij. Uit de statistieken blijkt dat ik astronomische bedragen aan ons gastronomische gezin besteed. Elke keer schrik ik me weer een rolberoerte, maar ja, elk gezinslid wil gevoed en gelaafd worden. Het liefst lekker.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

3 thoughts on “Liefde gaat door de maag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s