Kletskous

Ik houd van praten en schrijven. Zo erg dat ik zelfs schrijf over mijn gepraat. Mijn stiefvader vroeg mij enige weken geleden tijdens zijn bezoek of ik aan het eind van de dag niet vreselijk moe was. ‘Waarom?’, vroeg ik. ‘Je kaken gaan de hele dag op en neer’, zo meldde hij mij. Ze zijn inderdaad onvermoeibaar; ik kakel wat af.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

5 thoughts on “Kletskous

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s