Ontbijttaferelen

Het is half acht; ontbijttijd in huize Rutten. Ons eerste kind is altijd vroeg uit de veren. Nog vroeger dan ik. Een ieder die mij een beetje kent, weet dat ik een ochtendmens ben, maar onze dochter spant de kroon. Voordat we aan tafel schuiven heeft zij er al een halve dag op zitten.


De rest van deze blog is te lezen in mijn onlangs verschenen boek ‘Met Open Vizier Verhalen uit het hart van een Nederlandse Kiwi’. Je kunt mijn boek hier bestellen.

2 thoughts on “Ontbijttaferelen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s