Volgende keer rijd ik lekker zelf!

De laatste dansles zit erop. Jammer; onze instructrice verhuist naar Fiji. Ik denk dat niemand haar echt kan vervangen. Ze heeft een goeie “vibe”. Ik moet bij haar altijd aan dat liedje denken “Good Vibrations” van Marky Mark and the Funky Bunch. Come on, come on, feel it, feel it!! Als je van dat liedje geen zin krijgt om te dansen, dan weet ik het niet meer.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s