Which way?

Wat zeg je, al zo lang? Ja, in november vier ik mijn derde lustrum in Nieuw Zeeland. Een land dat best Europees aan doet. Zo’n cultuurverschil met Nederland is het niet hoor … Toch stuit ik wel degelijk op verschillen. Je zou denken dat ik inmiddels wel gewend zou zijn aan de “Kiwi way; het “no worries, it will be all right” gebeuren.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Which way?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s