Eindelijk een zeehond / Blote Voeten 2

Rennen op het strand met je blote voeten werkt verslavend. Althans, voor mij.  Als ik iets doe, doe ik het goed. Ik wil niet te boek staan als een slome renner. Bovendien wil ik wel eens een zeehond zien, dus ik train me suf … want hoe verder en langer ik kan rennen, des te eerder ik er eentje zie, denk ik.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

2 thoughts on “Eindelijk een zeehond / Blote Voeten 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s