Een, twee, in de maat …

Sinds mijn kinderen de lagere school hebben verlaten heb ik meer tijd om dingen voor mezelf te doen. Ik was bijna elke dag op school te vinden, als “hulpmoeder”. Er waren altijd kinderen in de klassen van mijn eigen kroost die achter waren met rekenen, schrijven of lezen en ik had er veel plezier in om ze te helpen.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Een, twee, in de maat …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s