Second best

Onze hele familie is weg van Ed Sheeran. Maar hoe kan het ook anders? Hij speelt heerlijk gitaar, kan goed zingen en is er dan een meisje dat door een verschrikkelijke ziekte niet naar z’n concert kan, dan bezoekt hij haar in het ziekenhuis. Is dat niet schattig? Mijn man zegt: “Dat is allemaal promotie.” Maar ik verkies het nobele in mijn Ed. Ik denk dat hij echt een goed hartje heeft.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

One thought on “Second best

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s