Overdrijven is een kunst

Wandelen vind ik zalig. Een paar keer per week loop ik met mijn man of met een vriendin op Te Mata Peak, een natuurgebied hier om de hoek. Het blijft mooi en elke keer ontdek ik weer wat nieuws. Ik neem altijd m’n iPhone mee om foto’s te maken. Laatst kreeg ik zelfs commentaar: “Je lijkt wel een toerist! Hier ben je toch al tig keer geweest?” Kan mij niet schelen, ik klik rustig verder. Dan wachten ze maar even.


De rest van deze blog is te lezen in mijn onlangs verschenen boek ‘Met Open Vizier Verhalen uit het hart van een Nederlandse Kiwi’. Je kunt mijn boek hier bestellen.

One thought on “Overdrijven is een kunst

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s