Droom auto

Mijn eerste auto was een eend, een knal orjanje. Zo eentje met een open dak en stoeltjes die je er zo uit kon wippen. Wat een geweldige auto was dat. Als ik van Doetinchem naar Nijmegen reed in de winter moest ik een sjaal tussen het raam doen tegen de tocht, de verwarming op z’n hoogst zetten en als ik dan bij m’n werk aankwam werd het net een beetje warm.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

2 thoughts on “Droom auto

  1. Pingback: Rotorua | Leontine de Wit

  2. Pingback: Alcoholvrij | Leontine de Wit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s