On-line shoppen? Nee … Bedankt!

Mijn puber dochter wil eigenlijk altijd mee als ik boodschappen ga doen. Niet dat ze het zo gezellig vindt om naar de supermarkt te gaan hoor. De achterliggende reden schuilt in het feit dat zij gewoon zeggenschap wil hebben in de snoepkeuze van de week. En als ze het op een briefje aan mij meegeeft kom ik toch met het verkeerde thuis, zegt ze.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

4 thoughts on “On-line shoppen? Nee … Bedankt!

  1. Pingback: Normaal – Léontine de Wit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s