In het land der blinden is één oog koning

Sinds ik een iPhone cadeau heb gekregen van mijn man, heb ik veel geleerd. Zo raadde mijn Nederlandse vriendin mij onlangs aan WhatsApp op mijn telefoon te installeren. Zij woont al sinds jaar en dag in Amerika en zo konden wij volgens haar nog meer contact hebben. Zo gezegd zo gedaan, het was zo gedownload. Natuurlijk stuur ik meteen een appje naar mijn verre vriendinnetje. Meteen krijg ik een leuk berichtje terug! De volgende dag word ik verrast door een Facebook bericht waarin zij schrijft hoe geweldig zij het vindt dat ik nu ook WhatsApp gebruik.


De rest van dit verhaal is te lezen in mijn boek De Andere Kant van het Water, dat onlangs is verschenen.

2 thoughts on “In het land der blinden is één oog koning

  1. Pingback: Echte Marokkaanse spulletjes | Leontine de Wit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s